top of page
Zoeken

De Kersecorf in een nieuw jasje

Bijgewerkt op: 16 mrt. 2023

Al meer dan 40 jaar in de Kersecorf een gevestigde waarde in Ieper. Een kantatelier voor creatievelingen met een passie voor kant. En dat is dit werkjaar niet anders. Wat wél verandert dit jaar is het jasje van de Kersecorf. Om het atelier na de beruchte Corona-periode nieuw leven in te blazen sloegen we met het bestuur de handen in elkaar en ontwikkelden we een nieuwe naam én een nieuw logo.T' Iepers Kantateljée,

klaar voor de volgende 40 jaar!


Laten we starten bij onze nieuwe naam. De Kersecorf bloeide verder uit de locatie waar we de afgelopen 40 jaar afspraken met ons ateljée. Over de jaren heen is de locatie echter veranderd en komen we dus niet meer samen in onze geliefde Kersecorf. Met de nieuwe wind leek een nieuwe naam dus aan de orde. Maar in welke richting denken we dan? Simpel en duidelijk. We zijn een Iepers atelier, in hart en nieren. De grote deskundigheid, bedrevenheid en creativiteit worden onderling gedeeld wat van ons een atelier maakt. En zo geschiede, 'T Iepers Kantateljée is geboren.
De illustratie van ons nieuwe logo werd gemaakt door onze eigen Els Vanwachtendonck. Met haar fijne oog en passie voor aquarel toverde ze in no time een sprekend beeld van 5 Poppy's uit haar mouw. Een Iepers boegbeeld die niet kan ontbreken voor 'T Iepers Kantateljée.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page